Iedereen wilt er goed uit zien en iedereen wil voluit kunnen lachen, vooral als het om het gebit gaat. Hierom laten steeds meer mensen hun tanden bleken. Witte tanden zien er frisser uit en maken je zelfverzekerder. Dit is belangrijk, want je gebit is je visitekaartje. Vooral als je actief bent in de zakelijke wereld wil je goed voor de dag komen. Uiteraard zijn er genoeg andere gelegenheden waarbij je graag stralende witte tanden wilt hebben. Denk maar aan een sollicitatie of een belangrijk evenement zoals een bruiloft, receptie of verjaardag. Bij kleinsman.de werken uitsluitend specialisten die weten hoe ze jouw tanden weer kunnen laten stralen.

Voor het bleken van tanden zijn er verschillende mogelijkheden. Tanden hebben heel wat te verduren. Door de jaren heen slijten de tanden door eten, drinken en knarsen waardoor de tanden hun glazuur verliezen en de lengte en dikte afnemen. Met de nieuwe KL2 Non-Prep Facing techniek die kleinsman.de ontwikkeld heeft, kunnen ze correcties aan de tanden aanbrengen zonder de originele tanden te hoeven bewerken. Met de KL2 facing zullen de tanden sterker en groter worden. Elk gebit is anders en elk gebit heeft daarom een aparte behandeling nodig. Bij een kosteloze intake met één van de specialisten bij kleinsman.de krijg je een goed beeld van de prijs en welke behandeling het beste aansluit bij je wensen.

De tanden zijn erg sterk, maar kunnen toch beschadigen. Zo kunnen de tanden beschadigen als je valt, maar ook als je net op de verkeerde manier tegen de tanden aan stoot. Heb jij te maken met beschadigde tanden en wil je hier niet langer mee rond blijven lopen? Dan kun je jouw tanden repareren met facings.

Wat zijn facings?

Een facing is een dun laagje van speciaal materiaal dat op een tand aangebracht wordt. Door het laagje op de tand aan te brengen, zie je niets meer van de laag die onder de facing zit. Heb je hier een barst in zitten of is er een stukje van de tand afgebroken, dan zie je hier niets meer van door het nieuwe laagje van de facing.

Een facing wordt altijd in precies dezelfde kleur als jouw huidige gebit gemaakt. Daarnaast wordt de facing precies in dezelfde vorm ontwikkeld, zodat je niet ziet dat er een laagje op je tand zit en je gebit er natuurlijk uit ziet.

Kun je meerdere tanden laten repareren met facings?
Volgens de experts van Kleinsman.de kun je een enkele tand repareren met facings, maar is het ook mogelijk om meerdere facings aan te brengen. Heb je een rijtje met beschadigde tanden, bijvoorbeeld omdat je vervelend gevallen bent? Dan kun je al jouw beschadigde tanden weer laten stralen met facings. Ook als je een hele rij tanden wil laten behandelen, is dit gewoon mogelijk.